Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем

Предполагам на трябва да работи така
    http://www.youtube.com/watch?v=v-rO_...ature=youtu.be
    Та карам си аз малко по бързичко и изведнъж заби муцуна като да е огаснала но не колата работеше но при натискане на газ се форсира но не набира като да е на празен ход.
    След оглед единия вакуум беше цъвнал вижда се че съм се опитал да го залепя след следващо палене лампата на инжекциона светеше и трябва да и подам малко газ иначе си гасне като да няма бензин и го прави по светофари и насам натам от видеото се чува че прекъсва на празен ход някакви идеи иначе колата при движение си тегли нормално ?????И също някакво виене на сервото и за съжаление нямам в момента възможност да я закарам на диагностика
    Last edited by za_ko_dodi; d.m.y г., 22:13.

Извади маркуча от сервото и го затапи в посока към двигателя. Ако се оправи проблема, вероятно е пробив в мембраната на сервото.

Да си забелязал разлика в твърдостта на спирачката откакто се е появил проблема?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от za_ko_dodi Покажи съобщение
      Предполагам на трябва да работи така
      http://www.youtube.com/watch?v=v-rO_...ature=youtu.be
      Та карам си аз малко по бързичко и изведнъж заби муцуна като да е огаснала но не колата работеше но при натискане на газ се форсира но не набира като да е на празен ход.
      След оглед единия вакуум беше цъвнал вижда се че съм се опитал да го залепя след следващо палене лампата на инжекциона светеше и трябва да и подам малко газ иначе си гасне като да няма бензин и го прави по светофари и насам натам от видеото се чува че прекъсва на празен ход някакви идеи иначе колата при движение си тегли нормално ?????И също някакво виене на сервото и за съжаление нямам в момента възможност да я закарам на диагностика
      Нищо не виждам в тая тъмнина, а и не мога да ти следя мисълта, че си писал като гении без главни букви, препинателни знаци и т.н. Имай малко уважение и към нас, и към българския език
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Да беше написал за каква кола иде реч...
        И "проблем" с какво?
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
          И "проблем" с какво?
          С лагера на пиньона
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Какво значение има колата важното е,че е V6.Mай дава грешка на празен ход.Провери целия вакум.
            sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

Начи първо колата е 156 2,5. в6
              както по горе си написах премеждието та след него,
              спукан вакум на видеото е омотано с червен изолир където е пукнато.След това ми светна лампата за инжекциона тази червената с дюза.Та колата понякога не иска дори да запали а след като разкача дебитомера си пали и то трябва да и подам малко газ иначе изгасва написал съм го по самия дебитомер имаше някакъв нагар на празен ход се вижда че не работи като хората и прекъсва и почти да изгасне не знам.

Comment

Първоначално публикувано от 1239 Покажи съобщение
                Какво значение има колата важното е,че е V6.Mай дава грешка на празен ход.Провери целия вакум.
                Aми давай да видим с какво ще помогнеш
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от za_ko_dodi Покажи съобщение
                  ........
                  Та колата понякога не иска дори да запали а след като разкача дебитомера си пали и то трябва да и подам малко газ иначе изгасва написал съм го по самия дебитомер имаше някакъв нагар на празен ход се вижда че не работи като хората и прекъсва и почти да изгасне не знам.
                  Човек, ти си силно неграмотен! Отне ми повече от 5 минути да разбера какво си написал! По дебитомера е невъзможно да имаш нагар, защото няма от къде да дойде. Боклуци обаче може да имаш, и съм чувал че ги чистят. Аз лично несъм пробвал и незнам колко е ефективен тоя метод, и с колко траен резултат, ама може да пробваш. И в крайна сметка отиди да ти направят една диагностика и ще разбереш какво и е на колата. Тук само гадания ще ти се казват и накрая пак ще се наложи да идеш на диагностика!
                  И моля те, ако имаш какво друго да напишеш - гледай да е максимално доближено до стандартния български език
                  Last edited by i.ganchev.ganchev; d.m.y г., 09:03.
                  Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                    И "проблем" с какво?
                    Извинявай Тони, ама помоли го този колега да се вземе в ръце и да пише като хората щом иска помощ.
                    И имам предложение - неграмотно написаните постове да се трият без коментар
                    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                    0879369082

Comment

И съжалявам за писането не живея в бг от 4 години нямам почти никакъв контакт с българи и в бг прекарвам точно по около 10 дни на година

Comment

Working...
                      X